مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال /  کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   آقای کریم اصلانزاده


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/09/23 - 15:15
  • تعداد بازدید: 89
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با طرح سه موضوع؛

سیزدهمین جلسه اعضای شورای فرهنگی کانون استان اردبیل برپا شد

اعضای شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در سیزدهمین جلسه خود ضمن بررسی روند اجرای شیوه‌نامه توسعه و ترویج کتاب‌خوانی، در خصوص اجرای پویش ملی خوانش کتاب و برگزاری کارگاه‌های فصل زمستان در مراکز کانون استان به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این جلسه که پیش از ظهر روز پنجشنبه 23 آذرماه ماه سال 1402 برگزار شد، ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان بابیان اینکه کتاب‌خوانی از شاخص‌های توسعه فرهنگی کشور است، گفت: کانون پرورش فکری به‌عنوان یکی از متولیان امور فرهنگی در کشور، نقش مهمی در نهادینه شدن رفتار عادت به کتاب‌خوانی در کودکان و نوجوانان دارد.

وی با اشاره به آثار کتاب‌خوانی در توسعه‌یافتگی ابعاد فردی و اجتماعی افراد جامعه بیان داشت: مطالعه کتاب علاوه بر اینکه کم‌هزینه‌ترین سرگرمی برای افراد است بلکه در تقویت قدرت کلام، نوشتن و تحلیل مسائل نیز تأثیر به سزایی دارد و با افزایش سطح آگاهی اجتماعی، زمینه کسب موفقیت‌ها را هموار می‌سازد.

داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان نیز از اجرای طرح پویش کتاب‌خوانی در بستر پیام‌رسان شاد خبر داد و گفت: این پویش سراسری که با شعار «آینده خواندنی است» اجرا می‌شود، هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی آغازشده است و تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ادامه می‌یابد.

معاون فرهنگی کانون، تهیه فیلم‌های کوتاه، پادکست، نماهنگ کتاب صوتی، خوانش کتاب از سوی اعضای خانواده برای دانش‌آموز، عکاسی از کتاب‌خانه‌های خانگی، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی و ارائه کتاب‌های کودک و نوجوان با تخفیف‌های ویژه در سایت فروش کانون را از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در اجرای این پویش عنوان کرد.

علومی برگزاری کارگاه‌های تخصصی مراکز در سه‌ماهه چهارم سال را نیز مورد تأکید قرار داده و اظهار داشت: برای تسریع درروند ثبت‌نام اعضا، تأییدیه برگزاری کارگاه‌ها توسط معاونت فرهنگی کانون استان صادر خواهد شد.

سید جلیل صفوی کارشناس امور فرهنگی استان نیز در گزارشی، روند اجرای برنامه‌های توسعه کتاب‌خوانی در مراکز کانون استان را تشریح کرده و از اجرای مهرواره «در مسیر، دانایی بر بال کتاب» در هفته کتاب و کتاب‌خوانی خبر داد.

صفوی خاطرنشان کرد: از برنامه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه، ایجاد باشگاه‌های کتاب‌خوانی در مراکز کانون و طرح نقد کتاب توسط مربیان و کارشناسان ستادی در حال اجرا است.

گفتنی است در ادامه این جلسه کارشناسان و اعضای جلسه در خصوص موضوع‌های مطرح شده به گفتگو نشسته و بابیان دیدگاه‌ها و نظرات خود، مواردی را جهت اجرا به تصویب رساندند.

کلمات کلیدی

تصاویر


شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت